Nederland Vakantieparken Bosrijk Ruighenrode Lochem

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Bosrijk Ruighenrode / Lochem

Bosrijk Ruighenrode

Slapen+:huur als vakantiehuisje/B&B/Boutique Hotel Golfvakantie Nabij recreatiewater 
Plaats: Lochem (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
Bosrijk Ruighenrode
Vakantiehuizen

Bosrijk Ruighenrode
Beschrijving

Op dit kleinschalige recreatiepark vindt u verschillende typen luxe vakantievillas en chalets. Onze recreatiewoningen liggen verspreid op het terrein, aan de bosrand, centraal op het park of aan de natuurvijver. Het park bevind zich midden in het bos met veel groen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin met diverse speeltoestellen.

Gezien de unieke en rustige ligging van ons recreatiepark is het met name voor de rustzoeker erg geschikt. De luxe vakantiewoningen liggen ruim opgezet op het park en niet alle vakantiehuizen worden verhuurd.

Vanuit Bosrijk Ruighenrode wandelt u zo de bossen in. De vele fietspaden die de Achterhoek rijk is nodigen u uit voor fijne fietstochten langs het coulisselandschap en de vele bezienswaardigheden, kastelen, molens, gezellige stadjes en dorpen. Ook voor kinderen is er in de directe omgeving erg veel te doen. Denkt u eens aan het overdekte zwembad De Beemd, het avonturen pad van Erve Brooks of de Witte Wieven in Zwiep.

Ook voor de sportieve mens is Bosrijk Ruighenrode het ideale recreatiepark . Het ligt direct aan één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland. De Lochemse 18-holes golfbaan ligt op een steenworp afstand. Het recreatiepark beschikt over eigen tennisbanen in vanaf eind 2021 ook een bowlingbaan. Alle bungalows zijn van particuliere eigenaren met elk een unieke inrichting en faciliteiten. Sommigen zijn uitgerust met bijvoorbeeld een sauna of hottub!

Op het terrein van ons recreatiepark treft u geen georganiseerd vermaak. Wel verhuren wij bijvoorbeeld fietsen en kunt u in Brasserie de la Forêt terecht voor een lunch, borrel of diner.