Frankrijk Vakantieparken Les Chalets des Cimes Les Saisies/hauteluce

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Les Chalets des Cimes / Les Saisies/hauteluce

Les Chalets des Cimes

Wandelvakantie Mountainbiken Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Les Saisies/hauteluce (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Les Chalets des Cimes
Vakantiehuizen

Les Chalets des Cimes
Beschrijving

Op het hoogste punt van dit vakantiedorp biedt OUT! een viertal uitvoeringen van appartementen (WIFI), gelegen in n van 4 hoogwaardige vakantiechalets. Het centrale plein tussen de 4 panoramisch gelegen chalets vormt een ski-in/ski-out. Is dat aan de piste of is dat aan de piste? Ook ideaal uitgangspunt voor jouw bergwandelingen!

Waar je hier bent?

In het karakteristieke berg-/wintersportgebied Espace Diamant. Zo'n 30km van het bekende Albertville, in Les Saisies/Hauteluce, het hart van de Savoie.

Een kindvriendelijke zomer- en winter-familiebestemming. Met het winterse micro-klimaat, een bijzonder sneeuwzeker skigebied (1080-2100m.), betaalbaar en open van medio december t/m medio april. Daarbuiten een paradijs voor wandelaars en mountaninbikers (Bike Parc Les Saisies).

Waterliefhebber? De kano- en raftmogelijkheden zijn legio en op de meren wordt gezeild en gesurfd.

Franse Alpen! Hoe veelzijdig moet jouw vakantie zijn!? Aan huis (aan de skiliften!): biedt OUT! binnenzwembad, wellness-faciliteiten, een sfeervolle recreatieruimte/foyer (biljart enz.)animatie, een skishop, brood- & banket- en cateringservice.