Nederland Vakantieparken EP Marina Strandbad Olburgen

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland EP Marina Strandbad / Olburgen

EP Marina Strandbad

Vakantiehuis met Zwembad Visvakantiehuizen Nabij recreatiewater 
Plaats: Olburgen (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
EP Marina Strandbad
Vakantiehuizen

EP Marina Strandbad
Beschrijving

Ingeklemd tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek ligt EP Marina Strandbad. Op de oevers van de IJssel en dichtbij gezellige Hanzesteden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Hier komen rust, ruimte en natuur samen. De ideale plek om van een welverdiende vakantie te genieten! Sta je graag aan het roer en ben je graag op of in het water dan zit je bij EuroParcs Marina Strandbad helemaal goed. De omgeving leent zich perfect voor sportieve activiteiten aan land of op het water. Niet alleen vaar je vanaf de jachthaven van het park zo de IJssel op, je kunt ook met je eigen boot naar het park komen. Voor kortere tochtjes op het water zijn er kanos en SUP's op het park te huur. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van leuke wandel- en fietsroutes uitgezet.

Kastelen, dorpjes en Nationaal Park de Hoge Veluwe Ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Charmante Hanzesteden als Deventer en Zutphen zijn makkelijk te bereiken. Wandel door de straatjes van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Of geniet van de stilte van het platteland met de pittoreske dorpjes, landhuizen en boerderijen. Dit is ook het gebied waar imposante kastelen waken over hun omgeving. Zoals Kasteel Vorden dat deel uitmaakt van de populaire fietsroute: de 8 kastelenroute. Vlakbij liggen twee nationale parken: Nationaal Park de Veluwezoom en Nationaal Park de Hoge Veluwe, het grootste nationale park van Nederland waar je uitkijkt over de heidevelden, uitgestrekte bossen en zandverstuivingen. Midden in het park vind je het Kröller-Müller Museum met de op n-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld.