Nederland Vakantieparken EP De Zanding Otterlo - Veluwe

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland EP De Zanding / Otterlo - Veluwe

EP De Zanding

Vakantiehuis met Zwembad Wandelvakantie Kidsfun 
Plaats: Otterlo - Veluwe (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
EP De Zanding
Vakantiehuizen

EP De Zanding
Beschrijving

Op één van de mooiste plekjes van Nederland, omringd door het natuurschoon van de Veluwe, vind je vakantiepark De Zanding. Je loopt zo naar het Veluwse dorpje Otterlo en aan alle kanten word je omringd door uitgestrekte natuurgebieden.Een heerlijke plek om tot rust te komen en je vakantie door te brengen!
Op het vakantiepark vind je vakantiehuizen, villa's, chalets en bungalows in alle soorten en maten! Voor ieder wat wils, van een twee personen Tiny House tot een wellness villa (met sauna en/of hottub) voor de hele vriendengroep of familie!
Heerlijk vakantiepark met riant overdekt zwembad, en heerlijk buitenbad èn een recreatiemeer!
Voor de volwassenen een wellness met onder andere een Finse sauna, infraroodcabine, Turks stoombad, verwarmde relaxbanken en een zonnebank vindt. Je kunt de wellness met maximaal 6 personen reserveren voor 12,50. Reserveren en badkleding is verplicht. De sleutel kan bij de receptie opgehaald worden en dien je ook hier weer in te leveren.
Verder is er een restaurant, een snackbar, een wasserette, een winkel en kan je fietsen, supboarden en e-choppers huren. Natuurlijk is er een speeltuin mèt airtrampolines en een multifunctioneel sportveld. Last but nog least, in de schoolvakantie is er een animatieprogramma! In de herfstvakantie maken we onder andere een safaritocht en doen we een jungle survival training!

Nationaal Park de Hoge Veluwe

De uitgestrekte heidevelden en Veluwse bossen van Nationaal Park de Hoge Veluwe liggen letterlijk om de hoek van jouw vakantiehuis op EuroParcs De Zanding. Dus stap op de (witte) fiets of trek je wandelschoenen aan om dit bijzondere natuurgebied te verkennen. Nationaal Park de Hoge Veluwe is namelijk niet alleen het grootste nationale park van Nederland, midden in het park staat ook het Krller-Mller Museum met de op n-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld! Immense zandverstuivingen wachten op je in Kootwijkerzand dat de Sahara van de Lage Landen wordt genoemd. Net als Radio Kootwijk, een markant gebouw dat de horizon siert en dat een eeuw geleden nog dienst deed als zendmast.

Gezellige steden en familie-uitjes

Ook voor kinderen is er volop te beleven in de omgeving. EuroParcs De Zanding ligt vlak bij Apeldoorn waar je je een prins of prinses waant in Paleis het Loo, aapjes kunt kijken in de Apenheul of een avontuurlijke dag beleeft in Attractiepark Julianatoren. Voor vintage winkeltjes en boetiekjes is een bezoek aan de prachtige stad Arnhem een aanrader. Ga een hapje eten aan de Rijnkade, ga picknicken in Park Sonsbeek of loop binnen bij een van de musea die de stad telt zoals het Openluchtmuseum en het Arnhems Oorlogsmuseum. Weer of geen weer, in Burgers Zoo in Arnhem loop je afwisselend door een tropisch regenwoud, in een zinderende woestijn en een kleurrijke onderwaterwereld.