Nederland Vakantieparken EP De Wije Werelt Otterlo - Veluwe

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland EP De Wije Werelt / Otterlo - Veluwe

EP De Wije Werelt

Vakantiehuis met Zwembad Kidsfun Wandelvakantie 
Plaats: Otterlo - Veluwe (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
EP De Wije Werelt
Vakantiehuizen

EP De Wije Werelt
Beschrijving

Het vakantiepark is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanuit je vakantiehuis wandel en fiets je zo het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen buiten en binnen bij familierestaurant De Houtzagerij, het zwembad, Veluwse kinderboerderij of kindertheater .
Op het vakantiepark vind je vakantiehuizen, villa's, chalets en bungalows in alle soorten en maten! Voor ieder wat wils, van een twee personen Tiny House tot een wellness villa (met sauna en/of hottub) voor de hele vriendengroep of familie! Op het vakantiepark een zwembad, restaurant, snackbar, kinderboerderij, speeltuin, een binnenspeeltuin, een multisportveld, wasserette en een winkel. Je kan fietsen en e-choppers huren. En natuurlijk is er dan in de schoolvakanties ons superactieve recreatieteam!

Op avontuur in de natuur

Zowel op het park zelf als in de omgeving van ons vakantiepark in Otterlo kun je op avontuur in de natuur. Op EuroParcs De Wije Werelt bevindt je je middenin de prachtige Veluwse bossen en biedt daarom de ultieme natuurbeleving. Om dat gevoel extra te versterken, kun je verblijven in de meest unieke vakantiehuizen. In vakantiehuis zwerfhut op hoogte of glampingtent bijvoorbeeld. Vanaf het park wandel of fiets je zo het bos Planken Wambuis in, waar je misschien wel oog in oog met de Veluwse Big Five komt te staan! Of ga op expeditie naar Nationaal Park De Hoge Veluwe in combinatie met een bezoek aan het Krller Mller Museum. Ook tijdens een dag minder weer geniet je van de faciliteiten van het park en van de georganiseerde evenementen voor jong en oud.

Veluwse steden

Vanaf de natuur kun je vanaf vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt ook de leukste Veluwse dorpen en steden bezoeken. Zo ben je binnen een halfuur in modestad Arnhem, waar je heerlijk kunt winkelen in vintage winkeltjes en boetiekjes. Ook zijn hier veel leuke musea te vinden, zoals het bekende Openluchtmuseum of het Nederlandse Wijnmuseum. Met als hoogtepunt voor de allerkleinsten: dierentuin Burgers' Zoo. Stap op de Veluwsche Stoomtrein en geniet van een prachtig ritje langs de meest pittoreske stationnetjes. Iets verder weg liggen Apeldoorn met de Apenheul en Paleis 't Loo en Nijmegen, de oudste stad van Nederland met een bewogen geschiedenis.