Nederland Vakantieparken EP Beekbergen Beekbergen - Veluwe

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland EP Beekbergen / Beekbergen - Veluwe

EP Beekbergen

Kidsfun Vakantiehuis met Zwembad Wandelvakantie 
Plaats: Beekbergen - Veluwe (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
EP Beekbergen
Vakantiehuizen

EP Beekbergen
Beschrijving

Verscholen tussen de groene bossen en midden op de Veluwe ligt EuroParcs Beekbergen. Het gezellige familiepark ligt ingeklemd tussen Loenen en Beekbergen. Doordat het park omringd wordt door natuur kom je gegarandeerd helemaal tot rust. Vanaf het vakantiepark bevind je je zo in het centrum van Apeldoorn of tussen het wild in Nationaal Park de Hoge Veluwe. EuroParcs Beekbergen betekent volop genieten van een onbezorgde vakantie met het hele gezin!
Op het vakantiepark vind je vakantiehuizen, villa's, chalets en bungalows in alle soorten en maten! Voor ieder wat wils, van een twee personen Tiny House tot een wellness villa (met sauna en/of hottub) voor de hele vriendengroep of familie! Op het vakantiepark een binnenzwembad, restaurant, snackbar, fittness ruimte, wellness, speeltuin (airtrampoline, tafeltennis), tennisbaan, jeu de boule, wasserette en een winkel. Je kan fietsen, skelters en e-choppers huren. En natuurlijk is er dan in de schoolvakanties ons superactive recreatieteam!

Verscholen in de bossen

EuroParcs Beekbergen ligt verstopt tussen de bossen van Beekbergen. Vanaf het vakantiepark loop je zo naar de Loenense Watervallen. Bovendien vind je vlakbij nationale parken als Nationaal Park Veluwezoom en Nationaal Park de Hoge Veluwe waar je kunt struinen over uitgestrekte heidevelden, door de bossen en over zandverstuivingen. Nationaal Park de Hoge Veluwe is niet alleen het grootste nationale park van Nederland, midden in het park staat ook het Krller-Mller Museum met de op n-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld! In een half uurtje sta je ook in de Sahara van de Lage Landen, Kootwijkerzand. En heb je al eens van Radio Kootwijk gehoord? Dit markante gebouw deed een eeuw geleden dienst als zendstation.

Voor het hele Gezin

In en rond EuroParcs Beekbergen is er van alles te beleven voor het hele gezin. Zo ligt het vlak bij het gezellige Apeldoorn waar je kunt wandelen tussen de apen in de Apenheul, een bezoek kunt brengen aan Paleis het Loo of een onvergetelijk dagje met de kinderen beleeft in Attractiepark Julianatoren. In Apeldoorn bevindt zich ook Omnisport met een wielerbaan en atletiekbaan. In de omgeving van het park doemen soms indrukwekkende kastelen op in het landschap. Fiets je de populaire 8 kastelenroute dan kom je langs Kasteel Vorden waar je ook binnen een kijkje kunt nemen. Of waan je in vroeger tijden aan boord van de Veluwsche Stoomtrein die tussen Beekbergen en Dieren rijdt.