Nederland Vakantieparken EP Bad Hoophuizen Hulshorst - Veluwe

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland EP Bad Hoophuizen / Hulshorst - Veluwe

EP Bad Hoophuizen

Fun and Action (tieners) Vakantiehuis met Zwembad Visvakantiehuizen 
Plaats: Hulshorst - Veluwe (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
EP Bad Hoophuizen
Vakantiehuizen

EP Bad Hoophuizen
Beschrijving

Bij EuroParcs Bad Hoophuizen komen zowel de rust van de natuur als sportieve wateractiviteiten samen. Met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant het uitgestrekte Veluwse landschap. Op het vakantiepark vind je vakantiehuizen, villa's, chalets en bungalows in alle soorten en maten! Voor ieder wat wils, van een twee personen Tiny House tot een wellness villa (met sauna en/of hottub) voor de hele vriendengroep of familie! Heerlijk vakantiepark met overdekt zwembad, met peurterbad, en met strand en speeltuin direct aan het Veluwemeer, recreatiemeer! Voor de volwassenen een wellness met onder andere een Finse sauna en Turks stoombad. Je kunt de wellness reserveren voor 25,00 (2 uur). Reserveren en badkleding is verplicht. De sleutel kan bij de receptie opgehaald worden en dien je ook hier weer in te leveren. Verder is er een restaurant, een snackbar, een wasserette, een winkel en kan je fietsen en boten (slope of happy boat) huren. Natuurlijk is er een multifunctioneel sportveld. Last but nog least, in de schoolvakantie is er een animatieprogramma!

Eldorado voor watersporters en adrenalinejunks

Van zwemmen of surfen tot een boottocht over het Veluwemeer. EuroParcs Bad Hoophuizen is een eldorado voor watersporters. En omdat het park wordt omringd door water vind je er volop aanlegplaatsen voor boten en een watersportcentrum om de hoek. Daarnaast ligt Walibi Holland op een half uurtje rijden waar het barst van de achtbanen en attracties. Maak er een duizelingwekkend tochtje in de Goliath of bungel onderaan de spectaculaire achtbaan Condor.

Wild en natuur op de Veluwe

Vlakbij kom je helemaal tot rust op de Veluwe. EuroParcs Bad Hoophuizen ligt in het plaatsje Hulshorst dat grenst aan Nunspeet en de Veluwe. Niet alleen vind je in de omgeving uitgestrekte heidevelden, maar ook weelderige bossen, weidegebieden en wild. Onder andere bij de V.V.V. Nunspeet kun je wildspeurtochten boeken. Vooral in het plaatsje Vierhouten staan culinaire (wild)gerechten op het menu. Ieder jaar in oktober vinden hier de Wilddagen plaats, waarbij de opening van het wildseizoen wordt gevierd met proeverijen van wildgerechten. Het beste verken je de Veluwe op de fiets of te voet. Fiets bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Speulderbos dat ook wel het bos van de dansende bomen wordt genoemd. Dit is het oudste beukenbos van Nederland.