Nederland Vakantieparken EP Bad Hulckesteijn Nijkerk - Veluwe

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland EP Bad Hulckesteijn / Nijkerk - Veluwe

EP Bad Hulckesteijn

Nabij recreatiewater Visvakantiehuizen Kidsfun 
Plaats: Nijkerk - Veluwe (Gelderland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
EP Bad Hulckesteijn
Vakantiehuizen

EP Bad Hulckesteijn
Beschrijving

EuroParcs Bad Hulckesteijn is met zijn ligging pal aan het kabbelende water van het Nijkerkernauw een ideale plek voor watersportliefhebbers. Maar ook als het weer wat minder is, kun je een heerlijke duik nemen in het binnenzwembad. Van een hapje en een drankje geniet je bij Brasserie de Vuurtoren. Binnen een mum van tijd sta je op de uitgestrekte Veluwe, weidse polders van Flevoland of in de historische binnensteden van Nijkerk en Amersfoort.
Op het vakantiepark vind je vakantiehuizen, villa's, chalets en bungalows in alle soorten en maten! Voor ieder wat wils, van een twee personen Tiny House tot een wellness villa (met sauna en/of hottub) voor de hele vriendengroep of familie! Heerlijk vakantiepark met riant overdekt zwembad èn een recreatiewater! Voor de volwassenen een wellness met onder andere een Finse sauna, infraroodcabine en een zonnebank vindt. Je kunt de wellness reserveren voor 30,-. Reserveren en badkleding is verplicht. De sleutel kan bij de receptie opgehaald worden en dien je ook hier weer in te leveren. Verder is er een restaurant, een wasserette, een miniwinkel en kan je fietsen en e-choppers huren. Natuurlijk is er een speeltuin mèt airtrampolines en een multifunctioneel sportveld. Last but nog least, in de schoolvakantie is er een animatieprogramma!

Water en achtbanen

Watersporters kunnen hun hart ophalen op EuroParcs Bad Hulckesteijn. Stap op de surfplank, neem een duik in het water, hijs de zeilen of maak een tochtje met de motorboot. Pal naast het park bevindt zich jachthaven De Zuidwal waar je je boot te water kunt laten (tegen betaling) en een strandje. Binnen een half uur sta je ook in Walibi Holland waar je duizelingwekkende ritten kunt maken in achtbanen als de Condor en de Goliath (niet in de winter).

Middeleeuws Amersfoort en de Veluwe

Ontdek de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort dat barst van de geschiedenis en cultuur. Bezoek er interessante musea of geniet van een avondje uit in FLUOR of theater De Flint. Vlakbij liggen ook gezellige plaatsjes als Putten en Ermelo, waar de uitgestrekte heidevelden en weelderige bossen van de Veluwe beginnen. Een aanrader is een fiets- of wandeltocht door het prachtige Speulder- en Sprielderbos dat ook wel het bos van de dansende bomen wordt genoemd. Ben je een fijnproever? Dan is een bezoek aan het culinaire dorpje Vierhouten de moeite waard. In oktober staat alles in het dorpje in het teken van de Wilddagen.