Italië Huizen bij elkaar Marche en Adriatische zee Senigallia

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Italië Marche en Adriatische zee / Senigallia

Marche en Adriatische zee

Aantal personen: Aantal personen: 16
Vakantiehuis met Zwembad Wandelvakantie Strandvakantie 
Plaats: Senigallia (Marche)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Marche, Italie
Marche en Adriatische zee
Vakantiehuizen

Marche en Adriatische zee
Beschrijving

Schitterend gelegen in het Italiaanse heuvellandschap, dit fraai gerenoveerd landhuis met vier 2/4 persoons appartementen. In de prachtige tuin een fijn zwembad en de mooie stranden van Senigallia liggen op slechts 10 autominuten.

IT-MAR-0017/0018, 40m², BGG: Woonkamer met zit- en eethoek en een open keuken voorzien van alle benodigdheden. Een 2-pers. slaapkamer (1x2) en een 2-pers. slaapbank in de woonkamer. Een badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten een privéterras met tuinmeubilair.

IT-MAR-0019, 43m², 1e verd.: Een woonkamer met zithoek en een half-open keuken met eethoek en alle benodigdheden. Een 2-pers. slaapkamer (1x2) en een 2-pers. slaapbank in de woonkamer. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Privéloggia met tuinmeubilair.

IT-MAR-0020, 54m, 1e verd.: Een woonkamer met eethoek en een open keuken voorzien van alle benodigdheden. Een 3-pers. slaapkamer (1x2, 1x1) en een 1-pers. bed in de woonkamer. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Privéloggia met tuinmeubilair.

In de grote, gemeenschappelijke tuin een heerlijk zwembad met ligbedden en diverse zitjes met adembenemende uitzichten.

U verblijft op slechts 4 km. van de mooie stad Senigallia, geliefd om zijn historisch centrum en lange stranden met gezellige boulevards met strandtentjes. Doordat de stranden geleidelijk aflopen zijn ze zeer geschikt voor

kinderen. Bovendien hebben de stranden van Senigallia meerdere prijzen gewonnen voor schoonste strand van de Adriatische Zee. Andere prachtige stranden vindt u bij Pesaro, Monte Conero, Numana en Porto Novo. De bezienswaardigheden in de omgeving zijn ontelbaar! Enkele tips; het Nationale Park Monti Sibillini, de grotten van Frasassi of mooie steden als San Marino, Fano, Urbino, Ancona en Gradara.

De eigenaren nemen u graag mee naar de lokale wijnboer om de plaatselijke Lacrima- en Verdicchio wijn te proeven (T) of vraag ze naar de uitgestippelde wandelroutes, direct vanaf het landgoed te beginnen.