Home / OutMarkt - De leukste vakantiehuizenmarkt

Welkom op de OutMarkt


Zin in vakantie? Binnenkort op pad met de groep? Maar je weet nog niet precies naar wat je moet zoeken? Welkom op de OutMarkt! De online markt om rustig te 'browsen' in de oorspronkelijke betekenis van het woord. Lekker struinen/rondsnuffelen tussen de diverse leuke kraampjes met mooie vakantiehuizen, voordelige aanbiedingen en interessante tips! Dť markt met voor iedereen een bijzonder (passend) vakantiehuis! Come in, find OUT!Welkom in de ťcht huisdiervriendelijke OUT!-vakantiehuizen met bijv. omheinde tuin waarin je met 3 of meer huisdieren van harte welkom bent zoals bijv. in deze werkelijk unieke Zeeuwse groepsaccommodatie. Ons huisdiervriendelijk aanbod met vakantiewoningen voor 1 of 2 dieren is overigens nog groter!

Met 3 huisdieren naar dit superkarakteristieke Zeeuwse vakantiehuisOUT! Vakantiehuizen is Jet en Jet is OUT! Vakantiehuizen. Van jongsaf is het Jet die voor haar sportclub, studentenvereniging en vriendengroep op zoek gaat naar een geschikte groepsaccommodatie voor het periodieke uitje. Ook voor de familiereŁnis is Jet dť persoon om een leuk groot vakantiehuis te vinden. Je begrijpt dat het inmiddels ook binnen haar eigen gezin Jet's Choice is die bepaalt!

En daar is hťlemaal niets mis mee als je haar indrukwekkende voorkeurslijstje zie met bijv. onderstaand pareltje bij het unieke San Gimignano in het Italiaanse Toscane. Doe jij daar ook jouw voordeel mee? Bel (Den Bosch +31 (0)1413 385 885) of mail Jet gerust voor assistentie!


Jet's Choice: onder meer San Gimignano, Toscane (I)


OUT! Vakantiehuizen is er voor iedereen. Vind hier de vakantiehuizen die in meer of mindere mate zijn aangepast voor de minder mobiele gast, maar in elk geval rolstoeltoegankelijk zijn. Toegankelijk wat betreft zowel de leef-, slaap als sanitaire ruimte.Wat een verwennerij! Wellnessfaciliteiten bij jouw vakantiehuis. Wat je thuis niet hebt... Daar geniet je misschien nog wel het meeste van!Onthaast door terug te keren naar de natuur. Niet door met een tube astronautenvoedsel de bush in te trekken maar door naar onze oorsprong terug te keren. Naar boter, kaas en eieren zonder THT-sticker. Naar wat het land ons brengt. Van fruit en groente tot tegenwoordig energie. Waar anders (kukeleku!) pluk je zo jouw vakantiedag!? Come in, find OUT!Welkom in onze nieuwe waterrecreatie-vakantiehuizen in hťťl Nederland en ver daarbuiten. Zwemmen, watersporten, vissen of gewoon kijken & genieten in Zeeland, in de Biesbosch, aan de Maas, Het Veluwemeer, de Noordzee of natuurlijk Friesland! Come in, find OUT! Dat is buitenlands want ook daar vind je de mooiste OUT!-vakantiehuizen aan recreatiewater!
Ideaal voor een dichtbij-vakantie of short break aan de kust van Duitsland, Nederland, BelgiŽ of Noord-Frankrijk (Ostsee, Waddenzee, Noordzee).


Ontdek onze vakantiehuizen aan strand of meer. Van de Noordzee-, Wadden-, Ostsee-, tot de Atlantische en Middellandsezeekust. Meer...Welkom in de OUT!-vakantiehuizen die (speciaal) zijn uitgerust voor jonge gezinnen en faciliteiten en/of ligging kennen gericht op zuigelingen en/of basis- en middelbare schooljeugd.Bijna 5.000 vakantiehuizen en niet alleen vakantiehuizen aan zee, visvakantie, vakantiehuis met zwembad, luxe villa, budgetvakantiehuis, huisdiervriendelijke vakantiehuizen, vakantiehuis hond toegestaan, vakantiehuis 2 honden, vakantiehuis 3 honden, vakantie bij de boer, vakantie op de boerderij, agriturismo, city trips, aangepaste vakantiehuizen, rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen, wellness vakantiehuizen, lastminute vakantiehuizen, vakantiehuizen vroegboekvoordeel, vakantiehuis aan het water, wintersport vakantiehuis, wellness vakantiehuis, vakantiehuis aan het strand, vakantiehuis senioren, familiehuizen, vuurwerkluwe vakantiehuizen maar ook 'gewone' vakantiehuizen voor een buitengewone vakantie. Vind er leuke vakantietips rondom bijzondere themavakantiehuizen.
Aanbiedingen, specials, tips


Ken je de nieuwste grote & kleine vakantiehuizen in het OUT!-assortiment al? Bijv. deze stijlvolle, comfortabele 4-persoons vakantieboerderij in de fraaie Nederlandse Achterhoek? Come in, find OUT!

Nieuw in 2023: vakantieboerderijtje Achterhoek


Laat je inspireren voor jouw volgende vakantie. Vind hier ideeŽn voor een vakantie of short break in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ, Oostenrijk, Zwitserland, KroatiŽ en Ierland.

Tip: bekijk de grootste gletscher van de Alpen (GroŖe Aletsch Gletscher) voor het te laat is.Vind hier de voordeligste OUT!-vakantiehuizen. Voor een vakantie 'Karakteristiek als van OUT!' voor iedereen! In gewoon prima vakantiehuizen, tegen een eerlijke prijs zoals deze vakantiewoning aan de Duitse Moezel voor 347 euro huur voor een week meivakantie 2023 aan de Duitse Moezel voor 5 personen.

Budgetvakantiewoning aan de Moezel

Spaar automatisch voor jouw volgende groepsuitje of beloon een bijzonder groepslid voor zijn/haar inspanningen met een leuke vakantiecheque!


Waardevol om te krijgen, leuk om te geven en superslim... om jezelf kado te doen.Lastminutes & Vroegboekakties

De Out!Markt: zo is hier 'jouw gulden zeker een daalder waard'!

Leuk hť? Lekker rondsurfen over onze vakantiehuizenmarkt. De markt, de plek waar 'Karakteristiek als van OUT!' jouw gulden een daalder waard is! Zeker voor trouwe bezoekers van de Out!Markt. Lees hier alles over ons loyaliteitsprogramma/ spaarprogramma.


Nog meer, hele concrete vakantie-ideeŽn?

Volg onze Facebook-pagina of scrol gewoon eens op die pagina door onze berichten. Voor ontelbare hele concrete maar gevarieerde vakantiehuis-ideeŽn en vakantie- en short breaks-tips in binnen- & buitenland. Voor jong & oud, voor met z'n tweetjes of de hele groep. Zakelijk en privť. Het hele jaar door?

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres