Nederland Vakantieparken Bungalowpark Landsrade Gulpen

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Bungalowpark Landsrade / Gulpen

Bungalowpark Landsrade

Kidsfun Golfvakantie 
Plaats: Gulpen (Limburg)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Limburg, Nederland
Bungalowpark Landsrade
Vakantiehuizen

Bungalowpark Landsrade
Beschrijving

In het Zuid-Limburgse Heuvelland tussen de Gulp en Geul is Bungalowpark Landsrade gelegen. De omgeving is uitermate geschikt voor een heerlijke wandel- of fietstocht.
Bungalowpark Landsrade is uiterst geschikt voor een gezellige vakantie met de hele familie, gezien de prachtige ligging, ruime accommodaties en de vele activiteiten welke zijn te ondernemen in de omgeving van het park. Het park zelf beschikt over sportfaciliteiten zoals een tennisbaan, voetbalveld en tafeltennistafels. Voor de kinderen is er een speeltuin met zandbak. Ook zijn er meerdere dieren te bewonderen op het park. Op 3km afstand van het park bevindt zich subtropisch zwemparadijs Mosaqua.


Omgeving bungalowpark Landsrade

De omgeving van Bungalowpark Landsrade is uitstekend geschikt om per voet te verkennen middels n van de uitgestippelde wandelroutes. Er zijn zowel wandel- als fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie van het park. Ook is een bezoek aan Bierbrouwerij De Gulpener een aanrader. Bij de brouwerij kunt u een rondleiding doen en kunt u het Limburgse biertje proeven middels een bierproeverij. Ook GaiaPark Kerkrade Zoo en Snowworld Landgraaf liggen in de buurt van het park. Liever een beetje cultuur snuiven? Door de ideale ligging van het park liggen zowel Valkenburg, Maastricht als de Duitse stad Aken op steenworp afstand.

Pluspunten:

- Ruime accommodaties geschikt voor een uitje met de hele familie
- Op steenworp afstand van Valkenburg, Maastricht en Aken
- Midden in het Limburgse Heuvellandschap
- Ideale bestemming voor wandel- en fietstochten