Nederland Huizen bij elkaar Aan de Noordzee Callantsoog

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Aan de Noordzee / Callantsoog

Aan de Noordzee

Aantal personen: Aantal personen: 31
Strandvakantie 
Plaats: Callantsoog (Noord Holland)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Noord Holland, Nederland
Aan de Noordzee
Vakantiehuizen

Aan de Noordzee
Beschrijving

De vakantiehuizen in het doprje Callantsoog aan zee en strand zijn het hele jaar door te huur en op slechts enkele minuten lopen van strand, zee en het centrum van Callantsoog.
Schitterend centraal gelegen in de populaire familie badplaats Callantsoog, zijn de vakantiehuisjes allen voorzien van een heerlijk terras voorzien van tuinmeubilair. Voor eventueel nodige verkoeling laat u de zonneluifel naar beneden, of zet u de parasol op!

Callantsoog is een gezellige badplaats direct achter een duinenrij en dus vlakbij het strand.
Op het dorpsplein van Callantsoog heerst een gemoedelijke sfeer, men voelt zich er meteen thuis. Er zijn vele gezellige winkeltjes, restaurants en cafťs waar altijd wel iets te doen is. Zo is er in de zomer elke woensdagavond een braderie.
Het natuurgebied Het Zwanewater ligt naast Callantsoog en is op loopafstand dit is een prachtige omgeving voor een fijne wandeling. In de omgeving van Callantsoog zijn prima fietspaden en er kan bijvoorbeeld langs bloeiende bollenvelden worden gefietst.

Al onze vakantiehuisjes zijn voorzien van zonnepanelen en er kan op inductie gekookt worden, om zo onze bijdrage te leveren en het milieu te ondersteunen.

De rookvrije vakantiehuizen zijn compleet ingericht en te gebruiken door twee tot vijf personen.