Italië Huizen bij elkaar Toscane - N.P. Casentinesi: Casale Camalde Serravalle di Bibbiena

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Italië Toscane - N.P. Casentinesi: Casale Camalde / Serravalle di Bibbiena

Toscane - N.P. Casentinesi: Casale Camalde

Aantal personen: Aantal personen: 11
Vakantiehuis met Zwembad Wandelvakantie Paardrijvakanties 
Plaats: Serravalle di Bibbiena (Toscane)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: 2
Regioinformatie:Toscane, Italie
Toscane - N.P. Casentinesi: Casale Camalde
Vakantiehuizen

Toscane - N.P. Casentinesi: Casale Camalde
Beschrijving

Tussen Florence en Arezzo, in een prachtig bosrijk gebied hoog in de bergen met wolven, herten en vossen vindt U deze biologische Agriturismo. In de boerderij zelf een karakteristiek gite (IT-TOS-0109). Iets hoger boven de boerderij de derde, kleine vrijstaande gite (IT-TOS-0137). Samen delen deze gites een tuin met speeltoestellen en een klein zwembad.

De ontvangst/gelagkamer staat ter beschikking voor alle gasten. Op koude avonden kunt u deze gebruiken als extra woonruimte. Overdag kunt u hier boerderijprodukten (diverse jams en honing) verkrijgen, maar vooral ook alle noodzakelijke informatie voor uw wandelingen. De eigenaar kent de omgeving op zijn duimpje en voorziet u graag van informatie. Vraag ook naar de engelstalige folders met beschrijvingen van diverse tochten naar oude kloosters en kastelen in de omgeving.

In de directe omgeving vindt u volop uitgezette tochten. Veel van de wandeltochten zijn voorzien van informatieborden omtrent de natuur en de historische plaatsen welke u onderweg tegenkomt. In de vakantieperiodes kunt u gratis deelnemen aan een begeleide tour door het Nationale Park (Duits en Engels gesproken). Tijdens uw tochten zult u regelmatig watervallen tegenkomen, heerlijk om even de vermoeide voeten te laten rusten. Een andere manier om uw voeten wat rust te geven is door de omgeving te paard te verkennen, de eigenaar zorgt voor een korting bij de lokale manege.

IT-TOS-0109, 65m², 4/7 pers. gite: Kleine woonruimte beneden met slaapbank en eethoek, open keuken, badkamer. Op de 1e verd. 2 slaapkamers (1x2 + 1, 2x1). Privé tuingedeelte met picknicktafel.
IT-TOS-137, 55 m², 4/6 pers. vrijstaande gite:: Beneden een woonruimte met eethoek, slaapbank en open keuken. Op de 1e verd. een doorloop slaaphoek (stapelbed), een 2-pers. slaapkamer (1x2) en een badkamer. Mooie eigen tuin.

Gemeenschappelijk achter de boerderij een grote boomgaard met een speelgedeelte met diverse speeltoestellen, een barbecue en een opstaand zwembad met zonneterrasje en ligstoelen. Vanuit de boomgaard beginnen ook de diverse uitgezette wandeltochten.

Voor de cultuurliefhebbers heeft Toscane ook een uitgebreid cultureel aanbod. Niet ver zijn de de steden Arezzo met prachtige kerken en pleinen, het mooie Sienna en 'openluchtmuseum' Florence. Maar ook het op een heuvel gelegen Cortona en het wat kleinere maar daardoor niet minder interessante ommuurde stadje Castiglion Fiorentino behoren tot de mogelijkheden. Wat verder de bekende Italiaanse toppers Pisa en Lucca.