Kroatie Huizen bij elkaar Vjera Medulin

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

Vjera

Aantal personen: Aantal personen: 8
Fun and Action (tieners) Strandvakantie Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: Medulin (Istrië)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Istrie, Kroatie
Vjera
Vakantiehuizen

Vjera
Beschrijving

Op een mooi landgoed met mediterrane uitstraling vindt u een tweetal appartementen, gelegen op korte afstand van het leuke oude centrum en het strand.

In een omgeving die veel te bieden heeft!


KR-IS-0051, 2-3 pers. appartement op de begane grond (52m², airco): Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Een open complete keuken met o.a oven. Er is een nette tweepers. slaapbank (1x2) en een 1-pers. slaapbank in de woonkamer. Dekbedden. U heeft een badkamer met douche, wastafel en toilet. Privé terras met tuinmeubilair.

KR-IS-0052, 4 pers. appartement op de 1e etage (56m², airco, CV): Woonkamer met TV, zit- en eethoek. Een open complete keuken met magnetron. Er zijn twee nette 2-pers. slaapkamers (1x2, 2x1). Dekbedden. U heeft een badkamer met douche, wastafel en toilet. Privé balkon met tuinmeubilair.



Er is een mooi aangelegde gemeenschappelijke tuin met fraai zwembad, prachtige vegetatie, tafeltennistafel en groot terras met barbeque.



Vanuit uw appartement loopt u zo het oude centrum in waar u leuke restaurantjes en terrasjes vindt. De supermarkt is om de hoek! Medulin heeft als badplaats veel te bieden: stranden, grote glijbaan, familiepark voor de kinderen, diverse watersporten (ook duiken en snorkelen!), tennis, paardrijden, golf, vissen en voetbal. Het bosgebied bij Premantura leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen.

Bezoekt u zeker het nabijgelegen Pula (historische overblijfselen zoals het amphi theater), het vissersplaatsje Fazana en de Brijuni eilanden (rijke flora en fauna), maar maakt u ook zeker een dagtocht naar Venetië of de Plitvice meren met haar prachtige watervallen.