Frankrijk Landgoederen Dordogne/Limousin: A la Campagne Coussac Bonneval

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Dordogne/Limousin: A la Campagne / Coussac Bonneval

..
5 Faciliteit

Dordogne/Limousin: A la Campagne

Aantal personen: Aantal personen: 47
Baby+ Kidsfun Romantiek+ 
Plaats: Coussac Bonneval (Limousin)
Type: Landgoederen
Huisdier: 2
Regioinformatie:Limousin, Frankrijk
Dordogne/Limousin: A la Campagne
Vakantiehuizen

Dordogne/Limousin: A la Campagne
Beschrijving

Prachtig historisch landgoed aan de noordkant van de Dordogne, in de Limousin, dat reeds sinds jaar en dag door OUT! Vakantiehuizen wordt verhuurd. Alle 7 vakantiehuizen zijn gesitueerd in prachtig verbouwde middeleeuse gebouwen. U vindt er romantische kleine huisjes, maar ook een groot, luxe 10- persoons vakantiehuis om samen bijv. oud en nieuw te vieren of een jubileum, trouwdag, etc. Oude charme en modern comfort zijn hier prachtig gecombineerd. Klik gerust op een van de huizen voor de vele prachtige binnenfoto's!

Het domein wordt begrensd door een riviertje. Alhoewel ieder vakantiehuis zijn eigen privéterras/tuin heeft, en soms zelfs wel twee, is er ook een groot gemeenschappelijk terrein voorzien van een gezellig terras met BBQ. De beheerder ter plaatse verzorgt hier menig gezellig, culinair avondje voor z'n gasten. Natuurlijk kunt u er jeu de boulen en sinds 2017 staat er zelfs een prachtig groot volwaardig zwembad met ligstoelen tot uw beschikking.

Kids:
De verhuurder heeft zelf kinderen en dat maakt dit landgoed tot bijzonder kindvriendelijk. Speeltoestellen, kinderhuisjes een speciaal kinderzwembad. En natuurlijk staan desgewenst ter plaatse kinderbed en kinderstoel ter beschikking. Kinderen vermaken zich ook met het pootje baden, dammen bouwen etc. in riviertje dat het domein omheind.

Golfen:
U vindt 10 luxe golfbanen op 35 min. tot 1 u. afstand, waarvan de golfbaan in Porcelaine behoord tot de top 100 van mooiste banen. Indien u dat wenst stellen wij in samenwerking met de verhuurder een golfarrangement voor u samen!

Vissen
Het landgoed wordt begrensd door het meanderende riviertje La Valentine, welke goed is voor het vissen op bruine forel. Aan de rand van het dorp ligt Pisciculture Moulin Authier, waar u tegen een vast tarief per dag of halve dag kunt vissen op forel of karpers.

Romantiek Gezien de naam van het riviertje kan het ook bijna niet anders, deze vakantiehuizen hebben zeer zeker een romantische touch. Verras je lief met zo'n charmant, romantisch vakantiehuisje, bijna in de schaduw van het Chateau de Cousac-Bonneval kan de locatie eigenlijk niet lieflijker! Kleine tip? Alle vakantiehuizen zijn zeer charmant, vaak met houtvuur en heerlijk privé terras, maar indien ik moest kiezen voor mijn lief dan werd het de F-LIM-0002 met een houtvuurtje en slapen onder de balken op zolder!

De Limousin is een prachtig heuvelachtig, bosrijk gebied waar het prachtig fietsen en wandelen is. De streek wordt vooral bevolkt door de gelijknamige koe, waar zelfs een regionaal natuurpark naar is vernoemd! Behalve de prachtige bruine koeien kunt u ook nog schapenherders tegenkomen. Dus vergeet niet om de lokale kazen en worst te proeven, daar begrijpen ze hier echt iets van! Bezoek gewoon een van de lokale marktjes, jammie! Oja, op pakweg 9km. van het Landgoed een heerlijk recreatiemeer!

Te bezoeken:
* Middeleeuws Vestingstadje Uzèrche aan de Vézère
* Steden: Limoges (porcelijn), Brive, Périgeux * Kastelen: Chateau Jumilhac le Grand, Pompadour, Hautefort en natuurlijk in Coussac-Bonneval * Dierentuin: Zoo Reynou, Le Vigen * Klimpark, Velorail, recreatiemeer: Espcae Hermeline,Bussière-Galant * Grotten: Villars, Lascaux II, Saint Antoine