Nederland Vakantieparken It Wiid Eernewoude

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland It Wiid / Eernewoude

It Wiid

Kidsfun Golfvakantie Fun and Action (tieners) 
Plaats: Eernewoude (Friesland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Friesland, Nederland
It Wiid
Vakantiehuizen

It Wiid
Beschrijving

U slaat de deuren van uw bungalow open en kijkt uit over de glinsterende Friese meren. Een bootje dobbert bij uw eigen aanlegsteiger en u ziet surfers en andere watersporters hun kunsten vertonen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan zit u op het Friese Vakantiepark It Wiid helemaal goed. Neem uw eigen boot mee en leg aan bij uw woning of in de jachthaven. Of huur een kano, sloep, zeilboot of surfplank en verken de omliggende meren. Ook naast de watersport heeft de omgeving veel te bieden: rond het park ligt een enorm fietsroutenetwerk, het bijzondere Nationaal Park De Alde Feanen is vlakbij en in Leeuwarden en Heerenveen kunt u gezellig winkelen. Met de kinderen is een dag in dierentuin AquaZoo Friesland zeker een aanrader. Ontspanning of avontuur, natuur of cultuur . Friesland heeft het allemaal!

Let op: ivm de corona maatregelen kunnen faciliteiten verminderd toegankelijk zijn. Algemeen Sloepverhuur Boothelling Botenkraan Jachthaven Manege (in omgeving) Meer Receptie op het park Wasserette Wifi op park (tegen betaling) Eten & drinken (à la carte) Restaurant Broodjesservice Eetcaf / bar Sport & Spel Fietsverhuur Golfbaan in omgeving Kanoën/Kajakken Natuurbad Sloepverhuur Speeltuin(en) Tennisba(a)n(en) Vismogelijkheden Waterrecreatie Watersportverhuur Windsurfen Zeilbootverhuur Zwembad in omgeving