• huur een huisje in frankrijk
Gites de France, dé vakantiehuizen van Frankrijk
Aanverwante pagina's: Agriturismo's/Italiaanse landgoederen, Boerenbed/Boerenkaner/Boerenhuis, SpecialMonuments, romantische vakantiehuizen, de Thierache, Vakantievillas.

Gites de France, dé vakantiehuizen van Frankrijk

Wij kunnen gerust stellen dat het particuliere vakantiehuisje is uitgevonden in Frankrijk. Vakantiegangers hebben zich altijd aangetrokken gevoeld door zo'n authentieke gîte als bijna natuurlijk onderdeel van de zo aansprekende Franse natuur en cultuur. Maar Frankrijk is een groot land. Waar moet je zijn? Er zijn veel gîtes, hoe scheid je het kaf van het koren?

Gecontroleerde gîtes in Frankrijk

Op deze pagina presenteert OUT! Vakantiehuizen haar speciale selectie authentieke gîtes in Frankrijk. Veelal particuliere vakantiehuizen maar ook enkele kleinschalige domeintjes voor gezinnen met kinderen, persoonlijk gecontroleerd en u met de professionele zekerheden en garanties van OUT! Vakantiehuizen aangeboden. Met laagste-prijs-garantie! Is dat niet met een fijn gevoel op vakantie naar Frankrijk gaan?

In de mooiste vakantiegebieden van Frankrijk

Wij van OUT! Vakantiehuizen zijn letterlijk 'altijd met vakantie bezig'. Dat is geen werk, dat is ons leven. Bij OUT! Vakantiehuizen kennen we daarom onze vakantiehuizen en staaan we er voor in. Dat is één. Twee is dat we onze vakantiehuizen in Frankrijk natuurlijk zoeken in de streken van Frankrijk waar wij zelf ook onze vakantie willen doorbrengen. De mooiste Franse streken dus. Voor een strandvakantie of een vakantie aan de Côte Atlantique, Méditerranée of indrukwekkende kustlijnen van Noord-west-Frankrijk (van de Bretonse roze granietkust tot de D-Day-stranden en krijtrotsen van Normandië, Picardië en Nord-Pas de Calais). Of een vakantie in de bergen van de Alpen of de Pyreneeën. OUT! Vakantiehuizen heeft in heel Frankrijk voor iedereen een bijzonder vakantiehuis, Want Frankrijk is een bijzonder vakantieland. Frankrijk biedt vakantiehuizen in een natuur en cultuur die u nergens anders vindt. Denk's aan de Thierache, de Champagne, de gorges van de Dordogne, het vulkanenlandschap van de Auvergne en zo kunnen wij eindeloos doorgaan!

Rust en privacy of toch een vakantiepraatje?


De liefhebber van een vakantiehuis in Frankrijk voelt zich vaak aangesproken door de rust en privacy van een sfeervolle gîte op het Franse platteland. Voor de vakantieganger die liever wat meer levendigheid om zich heen heeft, selecteerden wij ook een aantal vakantiehuizen op enkele kleinschalige domeintjes. De domeintjes bieden u degewenst de aanspraak van een andere vakantieganger, een mogelijk vriendje of vriendinnetje voor de kinderen en u komt er wellicht wat gemakkelijker in contact met beheerder/eigenaar. Zeker als deze op locatie bijv. een wijnhuis, kaasmakerij e.d. runt. Onze domeintjes bieden de kinderen vaak goede buitenspeelmogelijkheden (kleinschalige speelvoorzieningen, vrije natuur). Bekijk onze vakantiehuizen op de domeintje in Frankrijk via het middelste blok bovenaan deze pagina of klik hier.

Wie selecteert onze vakantiehuizen in Frankrijk?

Bijna alle vakantiehuizen in Frankrijk zijn geselecteerd en bezocht door Henriëtte Groot Kormelink. Heeft u daarom een vraag over een specifieke vakantiewoning in Frankrijk of zoekt u iets bijzonders. Vraag het Henriëtte of neem contact met haar op. Zij helpt u graag en doet u desgewenst graag enkele persoonlijke suggesties. Zij is zoals ze het zelf in haar blog schrijft 'gek op vakantiehuizen' en zij presenteert haar persoonlijke favorieten (in Frankrijk en daar buiten!) op de pagina 'Jet's Keuze!'.

Totaalovericht vakantiehuizen en vakantieparken Frankrijk

Klik hier om alle voor u bezochte vakantiehuizen en vakantieparken in Frankrijk te bekijken. U ziet dan ook onze nieuwe(rwetse) franse vakantiehuizen en de wat grotere familieparken in Frankrijk. Ideaal als u juist op dat ene vakantiestekje in Frankrijk wilt zijn of een vakantiepark zoekt met activiteiten of voorzieningen voor bobby (vissen!) kinderen enz..

Aanverwante pagina's: Agriturismo's/Italiaanse landgoederen, Boerenbed/Boerenkaner/Boerenhuis, SpecialMonuments, romantische vakantiehuizen, de Thierache, Vakantievillas.