Italië Landgoederen Toscane - Chianti, Chianti: La Sala Greve in Chianti

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Italië Toscane - Chianti, Chianti: La Sala / Greve in Chianti

Toscane - Chianti, Chianti: La Sala

Aantal personen: Aantal personen: 8
Romantiek+ Wandelvakantie Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: Greve in Chianti (Toscane)
Type: Landgoederen
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Toscane, Italie
Toscane - Chianti, Chianti: La Sala
Vakantiehuizen

Toscane - Chianti, Chianti: La Sala
Beschrijving

De karaktervolle boerenhofstede La Sala wordt omgeven door 18 hectare landbouwgrond. Er wordt olijfolie van hoge kwaliteit geproduceerd. In alle jaargetijden is La Sala de ideale plaats om vakantie te vieren. Prachtig en rustig gelegen, midden in de Chianti heuvels, kan men van hieruit allerhande toeristische uitstapjes maken naar de bekende plaatsen in Toscane.

Het landgoed met mooi groot eigen zwembad (10x5) voor de gasten, heeft drie schitterende vakantieappartementen met ieder een eigen ingang. De appartementen zijn recentelijk geheel gerenoveerd en voorzien van CV. Alle appartmenten beschikken over een comfortabel gemeubileerde woon/eetkamer met openhaard en TV (schotel), een compleet ingerichte keukenhoek, een tweepers. slaapkamer (1x2), een badkamer (douche, wastafel, toilet) en een privéterras (50m²) met tuinzitje. Het landgoed biedt een zeer ruime gemenschappelijke tuin (3000m2) met naast het zwembad ligstoelen en parasols. Tevens zijn een barbecue en enkele fietsen aanwezig. De appartementen Il Fienile (IT-TOS-0083) en La Loggetta (IT-TOS-0085) beschikken over een extra slaapbank in de woonkamer. De woonkamer/keuken van Il Fienile ligt op de 1e verdieping.

Rustig gelegen, vlakbij Florence (15km.) Bezoekt U ook eens Siena (25km) of San Gimignano (20km). Uitstekende accommodatie, ook in de winterperiode. Super panoramische uitzichten!